Productoverzicht W&A Parket

Massief Parket

Massieve parketvloer is de verzameling van alle parketvloeren waarvan het parketelement uit puur edel hout is. Hieronder zitten onder andere traditionele parket, tand en groef parket, plankenvloer, mozaik, kopshout ed.

Lees meer

Samengesteld parket

Samengesteld parket, ook wel lamelparket of meerlagig parket genoemd, is een parketsoort die wordt opgebouwd uit meer dan 2 lagen waarvan de toplaag of slijtlaag minimum 2.5mm (meestal 4 of 6mm) edelhout bevat. De onderlagen geven meer stabiliteit aan het parketelement.

Lees meer

Fineerparket

Fineerparket is een vloerbedekking met een toplaag van ongeveer 1mm hout. de onderlagen zijn meestal MDF of HDF en worden steeds zwevend geplaatst. Wordt veelal gebruikt als goedkopere parketvariante of alternatief voor laminaat

Lees meer

Laminaat

Laminaatparket is een vloerbedekking waarvan de toplaag uit een kunststof beschermlaag bestaat met het uitzicht van hout. De onderlagen zijn meestal MDF of HDF en worden steeds zwevend geplaatst.

Lees meer

Toebehoren, plinten, profielen, roosters, trappen.

Randafwerking, plinten , afdeklatjes, biezen , boorden, profielen, convectorroosters, uitwerking van een opstap of een volledige trap is mogelijk. Deze zorgen voor de final touch van uw parketvloer

Lees meer

Afwerking- en onderhoud

De afwerking en onderhoud van uw parket zorgt voor een hoog gebruikscomfort. Wij helpen u bij het kiezen van het ideale product uit een eigen geselecteerd gamma van gerenommeerde producten

Lees meer

Opschuren parket

Vrijwel iedere parketvloer kan gerenoveerd worden. Zo kan men een beschadigde of verkleurde parketvloer opschuren en opnieuw afwerken naar smaak. Indien nodig kan men beschadigde of ontbrekende delen vervangen door nieuwe elementen (al dan niet maatwerk).
Lees meer

Luchtgommen

Door het luchtgommen of zandstralen van materialen (bvb hout) wordt het oppervlak tot in de poriën gereinigd en ontdaan van alle onzuiverheden. Zo kan men trappen of meubelen renoveren die door hun complexiteit met de standaard schuurmachines niet konden opgeschuurd worden.

Lees meer

Wandbekleding

Houten materialen op een wand kunnen een ruimte een extra dimensie geven door het werken met bepaalde accenten. Deze accenten kunnen strakke planken zijn, maar ook meer karaktervolle houtelementen afkomstig van recuperatiematerialen.

Lees meer