< terug naar productoverzicht

Afwerkings- en onderhoudsproducten

De afwerking en het onderhoud van uw parket zorgt voor een hoog gebruikscomfort. Wij helpen u bij het kiezen van het ideale product uit een eigen geselecteerd gamma van gerenommeerde producten
Omschrijving

Afwerkingsproducten zorgen voor de bescherming van het hout tegen mechanische en chemische beschadigingen waardoor het parket er lang mooi en gezond blijft uit zien. De keuze van deze afwerkingproducten is steeds een persoonlijke zoektocht waarbij wij u graag begeleiden. Dit zowel bij de aankoop van een nieuwe parketvloer als bij de aankoop van de producten voor de doe het zelver.


Onderhoudsproducten

deze producten helpen het parket op een eenvoudige manier onderhouden en voegen tevens een extra bescherming toe aan de parketvloer om zo de duurzaamheid van de parketvloer te verhogen. Het is steeds belangrijk het juiste onderhoudsproduct te gebruiken die overeenstemt met uw afwerkingsproduct. De meest voorkomende klachten zijn dan ook door het fout gebruik van deze producten of zelfs de foute producten. Wij helpen u graag bij deze juiste keuze. Onze klanten krijgen steeds een up to date onderhoudsfiche gratis bezorgt om onduidelijkheden te vermijden.


Merken

wij hebben reeds een selectie gemaakt van de meest gerenommeerde merken die door hun jarenlange ervaring een hoog aanzien hebben bij de professionele parketplaatser . Dit zijn onder andere :Woca, Blanchon, Rubio Monocoat, Admonter, Merkelbach, Mafi, Tarkett, Bona, Osmo, Stauff, Thomsit Henkel, Hoover boenmachines, Boneco luchtbevochtigers, Flipper,.
< terug naar productoverzicht