Onze missie

W&A Parket is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van massieve parketvloeren op traditionele wijze. Onze aannemingen gebeuren steeds door onze eigen plaatsingsdienst met de beste vakmensen.


Ondertussen is ook de 2e generatie werkzaam in dit bedrijf waardoor wij nog een lange carrière tegemoet gaan. Dit in combinatie met onze doorgedreven ijver naar steeds meer kwalitatieve producten hebben wij het dealerschap verworven van een aantal wereldbekende producten welke zoals W&A parket bekend staan voor de perfectie in de afwerking. Aangezien deze samenwerking berust op een duurzame relatie kunnen wij u de continuïteit van alle producten garanderen, wat een eventuele reparatie op termijn steeds mogelijk maakt!


De door W&A-Parket geleverde materialen, zowel houtsoorten, lijmen als onderhouds- of afwerkingproducten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen (boven de Duitse DIN-normen). Sommige producten zijn zelfs voorzien van een ISO 9001, ISO 9002 kwaliteitssysteem en een ISO 14001 als norm voor natuurbewust bosbeheer, of FSC en PEFC label. Onze aannemingen worden steeds door ons eigen personeel (geen onderaanneming) uitgevoerd volgens de voorschriften beschreven in de STS normen en de technische voorlichtingen van het WTCB. Omwille van een constante bijscholing van ons personeel, en een investering in de nieuwste apparatuur kunnen wij u een plaatsing garanderen volgens de regels van de kunst, met de nieuwste technieken.


Onze producten worden tentoongesteld in onze toonzaal waar onze klanten uit meer dan 50 houtsoorten, meer dan 350 kleuren en meer dan 8000 artikelen hun keuze kunnen bepalen. Wij helpen u uiteraard graag in deze moeilijke keuze met een professionele uitleg, raad en advies aangaande de verschillende voor- en nadelen van alle types parket. Zo zal u uiteindelijk de juiste keuze gemaakt hebben, en hebben wij er weer een tevreden klant bij!


Ook voor de doe-het-zelver hebben wij een volledig uitgebreid gamma van eenvoudig te plaatsen parketvloeren met de bijhorende plaatsing- en afwerkingproducten. Uiteraard kan u ook op de service na verkoop van W&A Parket rekenen , ook als u zelf plaatst!

Kan u wegens uw drukke schema niet langs komen in onze toonzaal, dan komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk onderhoud.


W&A heeft volgende streefdoelen:

  • Flexibiliteit in uitvoering.
  • Materialen van topkwaliteit.
  • Uitvoering met kennis ter zake.
  • Perfecte afwerking tot in de puntjes.
  • Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
  • Een tevreden klant.

Wij zijn lid van de VZW "De Parketplaatsers"

Dé Parketplaatsers is een vzw onder de Confederatie Bouw vlaamse schrijnwerkers met als doel het vakmanschap van het parket te verzekeren.

De bedrijven aangesloten bij de vzw krijgen het parketlabel voor 1 jaar op basis van het bewijs van voldoende vakmanschap door ervaring en opleiding. De bedrijven staan constant onder toezicht van de labelcommissie.

Een erkenning door deze parketgroep is een extra zekerheid voor de consument voor een vakkundig geplaatste parketvloer.

Contacteer ons

Antwerpse Steenweg 148, B-9080 Lochristi
Tel: 0032 (0)9 225 05 77 - Fax: 0032 (0)9 325 05 77

Email: contact@wa-parket.be

Zaakvoerder

Bart De Guytenaer: bart@wa-parket.be

Verkoopsafdeling

sales@wa-parket.be

Aankoop & planning

office@wa-parket.be

Bezoek onze toonzaal op afspraak of tijdens deze openingsuren:

di - vr : 13u00 - 18u00
za : 10u00 - 18u00
zo - ma : gesloten

 

Volg ons op Facebook

W&A PArket Facebook

 

 

 


Printbare versie


Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd personeel. Wenst u zich kandidaat te stellen voor een vacature gelieve uw cv door te sturen naar jobs@wa-parket.be t.a.v dhr. Bart de Guytenaer.

 

Bekijk de huidige VACATURE.
Partners

Admonter

Samengestelde parketvloeren met een traditie van meer dan 900 jaar. Wie kiest voor een Admontervloer kiest voor een duurzame en natuurbewuste vloer.

 

Lees meer

 

Di Legno

Di Legno verouderde parketvloeren gelden als de mooist verouderde eiken parketvloeren, zowel in massieve als samengestelde vorm.

 

Lees meer

Tarkett

Samengestelde parketvloeren in diverse houtsoorten en vormen, afgewerkt met de sterke Proteco vernislaag. Nu ook afgewerkt met een Proteco Hardwaxolie voor een natuurlijkere look.

 

Lees meer

Solidfloor

Budgetvriendelijke samengestelde parketvloeren voor ieders smaak en elk interieur.

 

Lees meer

Moso

Moso bamboeparketten zijn uiterst duurzame en originele vloeren. Wie kiest voor een bamboeparket kiest voor een sterke, stabiele en milieuvriendelijke vloer.

 

Lees meer

Heywood 

Heywood is een producent van meerlaagse parketvloeren met een uitgebreid aanbod van tropische houtsoorten en een uniek aanbod van samengestelde parketvloeren in oud hout (reclaimed wood).

Bolefloor

Exclusieve massieve parketvloeren die de natuurlijke lijnen van de boomstam volgen.

Zowel in massieve parket al samengestelde.

Iedere vloer is uniek.

 

Lees meer

SLC 

Producent van kwalitatieve toepassingen voor het duurzaam plaatsen van parketvloeren. Leverancier van lijmen afwerkingsproducten en toebehoren

 

Hesse 

Hesse is de ideale partner voor de afwerking van parket met een know-how van meer dan 100 jaar. Door voortdurende research en innovatie slaagt men er in om het gehalte oplosmiddelen af te bouwen, wat het milieu ten goede komt.

Woca

Met hart voor het milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment afwerkings- en onderhoudsproducten vervaardigd. De op elkaar afgestemde producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.

Bona

Bona heeft een compleet assortiment afwerkings - en onderhoudsproducten voor de consument,zoals reinigingsmiddelen, polish, "repair"producten etc.

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat Oil Plus: een 100 % natuurlijke olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie Kleurt en beschermt uw hout in één enkele laag.

Blanchon

Blanchon is aanwezig op alle markten, met meer dan 7000 referenties, en blijft vernieuwen voor een nog betere bescherming van het hout, steeds met respect voor mens en milieu: schone fabrieken, oplosmiddelvrije vernis, producten in waterige fase

Osmo

Vloeren afgewerkt met Osmo-producten zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk.Een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw parketvloer die met de jaren nog mooier zal worden.

Floorfriendly

Uw partner voor het beschermen van uw vloer tegen schades veroorzaakt door stoelpoten, meubelen, wieletjes van bureaustoelen.

Maak gebruik van code FF1247# en geniet van 5% extra korting op uw bestelling online.

Stauf

Stauf is de toonaangevende producent van duurzame en innovatieve parketlijmen, met de gekende duitse degelijkheid.

Unifloor

Unifloor heeft zich tot doel gesteld om voor elke mogelijke vloerbedekking een geschikte, geluidsreducerende oplossing te bieden. Daarnaast is de zorg voor het milieu altijd een belangrijk aspect hierbij.

Dinac

Producent van alle soorten profielen en kwalitatief hoogstaande vloertapijten. Deze hebben een hoog absorptievermogen en zorgen ervoor dat uw parket beschermt wordt tegen vocht en stof van buitenaf.

Thomsit

Producent van onder andere, primers, diverse egalisatieproducten en gietharsen.