Twinfloor samengesteld parket

TWINFLOOR: het beste van 2 werelden.


Een samengestelde parketvloer die toch dat beetje “meer” heeft van een massieve plankenvloer hoeft toch niet altijd duurder te zijn, toch?

 

samengesteld parket ter plaatse afgwerkt

Massieve plankenvloeren die volgens aloud vakmanschap geplaatst en afgewerkt worden hadden en hebben nog steeds het meest authentieke uitzicht met een onbeperkt aantal afwerkingsmogelijkheden.
Deze massieve parketvloeren hebben wel een aantal beperkingen:

 

- Massieve parketvloeren zijn toch altijd net iets minder budgetvriendelijk.
- Massieve  parketvloeren zijn maar plaatsbaar op vloerverwarming in een beperkt aantal dimensies (wat dikte en breedte van de planken betreft).

De zoektocht, op vraag van onze klant -  die graag dat net iets meer wilt zonder daar meer te moeten voor betalen - gecombineerd  met het toenemend vraag naar het plaatsen van vloerverwarming in woningen leidde tot de ontwikkeling van de TWINFLOOR.


TWINFLOOR parketvloeren combineren de voordelen van een massief parket dat ter plaatse wordt afgewerkt met de grotere stabiliteit van een samengesteld parket

W&A Parket is reeds meer dan 30 jaar actief als plaatser en afwerker van traditioneel (massief) parket We hebben dus al een lange traditie in het afwerken van parketvloeren.

 

Samen met onze knowhow wat betreft plaatsen van parket op vloerverwarming en de kennis van diverse ondergronden (oa cementgebonden chape, anhydrietchape, tegelvloeren, gipsvezelplaten,….) betekent dit dat wij u een plank kunnen aanbieden met een hoge stabiliteit gemaakt met mooi geselecteerd hout gecombineerd met een gepersonaliseerde kwalitatief hoogwaardige afwerking terplaatse aan een uiterst scherpe prijs.

 

meerlagige click parket

Samengestelde parketvloeren konden vroeger uiteraard ook al terplaatse worden afgewerkt maar er zat wel steeds een addertje onder het gras:
Kwalitatief hoogstaande samengesteld parketvloeren terplaatse afwerken – zeker in de meer uniforme en spintvrije sorteringen – was relatief duur, soms veel duurder dan de massieve parketvarianten.
Budgetvriendelijkere varianten zijn meestal van een mindere kwaliteit (goedkope Chinese import zonder enige garantie) of zijn minder mooi van houtselectie (met spinthout), aangezien hiervoor soms de meest goedkope toplagen gebruikt worden.

 

TWINFLOOR parketvloeren bieden dus een kwalitatieve maar budgetvriendelijke parketvloer die naar smaak kan worden afgewerkt en daarenboven op vloerverwarming kan het geplaatst worden. Gecombineerd met de nieuwste stofvrije schuurtechnieken geeft deze vloer geen extra overlast van stof meer in vergelijking met een reeds voorafgewerkte parketvloer.

 

TWINFLOOR parketvloeren zijn verkrijgbaar in breedtes van 14,8cm tot zelfs 40cm breed en dit in legntes van 2,2 meter tot zelfs 5 meter lang.

Ook visgraten en Hongaarse punt behoren tot de mogelijkhden.

 

Deze parketvloeren kunnen in alle mogelijke afwerkingen verkregen worden. Optioneel kunnen deze ook worden geborsteld, voorzien worden van een groef of volledig aaneensluitend zonder groef… Kortom de mogelijkheden zijn oneindig.

 

Net als massieve parketvloeren kunnen deze meerlagige parketvloeren en paar maal opgeschuurd worden om zo uw parketvloer te renoveren mocht dit nodig zijn , waardoor u levenslang van uw TWINFLOOR kan genieten.

 

Een ander niet te onderschatten voordeel is dat voor deze meerlagige parketvloeren veel minder hout gebruikt dient te worden in vergelijking met een massieve parketvloer.
Hout is een natuurlijke grondstof die langzaamaan schaarser wordt (al komen er meer en meer initiatieven voor duurzaam bosbeheer zoals FSC en PEFC).
Voor deze parketvloeren wordt veel minder edelhout gebruikt dat bovendien allemaal gekapt werd in gecertificeerde bossen in de Europese Unie.

Kom deze vloeren en hun afwerkingsmogelijkheden bekijken in onze toonzaal.


Wij bieden u deze vloeren nu aan een uiterst scherpe PROMOTIEPRIJZEN om dit product extra in de kijker te zetten.