solidfloor samengesteld parket


SOLIDFLOOR:


Solidfloor samengestelde parketvloeren zijn budgetvriendelijke parketvloeren die verkrijgbaar zijn in verschillende collecties. Elk van deze collecties heeft een eigen "look and feel" en geven aan elke ruimte in elk soort woning een eigen identiteit.


Kenmerkend voor de parketvloeren van Solidfloor is deze de actuele trends in interieurdesign steeds volgen en soms zelfs vooruit zijn. Daarnaast hebben ze uiteraard ook aandacht voor de “klassiekers” onder de samengestelde parketvloeren. Solidfloor werkt voor het ontwerpen van hun parketvloeren samen met gerenomeerde ontwerpers zolas bvb Piet Boon®.


Samengesteld parket van Solidfloor is geproduceerd op basis van hout dat met zorg is geselecteerd en dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.  De kwaliteit van Solidfloor samengesteld parket wordt onderstreept door het feit dat alle parketvloeren 25 jaar productgarantie genieten, ook op vloerverwarming.


Het hout als grondstof vaar de parketvloeren van Solidfloor  is afkomstig uit verantwoord beheerde en legaal gekapte bossen. Zo zijn de vloeren van Solidfloor FCS geceertificeerd.


Het aanbod van Solidfloor bestaat uit een aantal collecties elk met hun eigen karakter:

 

  De Originals collectie:
  Deze samengestelde parketvloeren vormen de basis van het gamma van Solidfloor.  Deze vloeren passen in elk interieur . In een levendig interieur zorgen deze vloeren voor rust. In meer strakke woningen  geven de subtiele natuurtinten van deze vloeren de ruimte juist  meer warmte en gezelligheid.

   

  Solidfloor Originals arctic verouderd wit geolied solidfloor redding eik rustiek gerookt wit geolied Solidfloor Originals eik rustiek smokey mountains gerookt transparant geolied


  De Lifestyle collectie:
  De Lifestyle collectie bestaat uit houten vloeren met een perfecte balans tussen het sfeervolle van een houten vloer en het gestroomlijnde van een moderne inrichting. Een zee van natuurlijke grijstinten en kalkachtige nuances en de gladde afwerking van hout, creëren ruimtelijkheid, rust en licht.
  De Lifestyle collectie, met ingetogen basiskleuren, van zwart-wit tot een ton sur ton palet van natuurlijke kleuren, past bij een luxueuze stijl met contrasten in vorm en materiaal: hard naast zacht, glanzend naast mat, rond naast recht en hoog naast laag. Een ruimte met veel aandacht voor functionaliteit, conceptueel design en ambachtelijk gemaakte producten.

   

  Solidfloor Lyfestyle Toronto eik natuur geolied Solidfloor Lifestyle Halifax eik natuur wit geolied Solidfloor Lifestyle Charcoal


  De Vintage collectie:
  De parketvloeren van de Vintage collectie zijn gemaakt van hout met karakter. Natuurlijke tinten vormen de basis van deze sfeervolle collectie, die uw interieur een persoonlijke en nostalgische uitstraling geeft. De vloeren zijn bewerkt tot ze het prachtige, verweerde uiterlijk hebben van een vloer waar generaties op is geleefd. Een Solidfloor vloer uit de Vintage collectie is zoals een houten vloer mag zijn; doorleefd en getekend. Deze voeren zijn er voor de liefhebbers van verweerde en robuuste vloeren.

   

  Solidfloor Vintage Axwood eiger eik geborsteld Solidfloor Vintage caucasus Solidfloor Vintage Kilimandjaro geborsteld

  De New Classic collectie:
  Deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger.. De klassieke parketvloeren kenmerken zich door warme, diepe kleuren, die het interieur een chique, elegante uitstraling geven, en stijlvolle patronen die een groots effect sorteren, zoals het prachtige, klassieke visgraatmotief. De vloeren van Solidfloor uit de New Classics collectie tillen elke ruimte naar een hoger niveau.

   

  Solidfloor New Classics Louvre samengesteld parket visgraat Solidfloor New Classics Laussane samenegsteld parket wisselende breedtes eik gerookt wit geolied Solidfloor samengesteld parket new classics charleston hollands verband


  De Earth and Fire collectie:
  Kiest u voor de Earth & Fire collectie, dan kiest u voor stoer, innovatief en puur. Deze exclusieve collectie houten vloeren is geïnspireerd op de stilte van de natuur en de schoonheid van moderne architectuur. Het zijn intense, contrastrijke vloeren, elk met een sterke eigen identiteit. Dankzij innovatieve technieken kreeg deze collectie zijn uitgesproken kleuren en duidelijk zichtbare houtstructuur, die elke ruimte van karakter voorziet. Deze vloeren hebben het uitzicht van steigerhout. Hout dat door natuurelementen verweerd is.

   

  solidfloor samenegsteld parket earth and fire driftwood bretagne Solidfloor earth and fire driftwood reef solidfloor driftwood